• Maputo
  • Limë
  • Port Moresbi
  • Tbilisi
  • Lviv
  • Oslo
  • Kolombo
I mëparshëm Tjetër

Kongreset tona Speciale 2018

Në kohët e lashta festat vjetore dhe mbledhjet e tjera për adhurim i forconin shërbëtorët e Perëndisë frymësisht dhe ishin raste të gëzueshme.–Dalja 23:15, 16; Nehemia 8:9-18.

Në kohët moderne, kongreset vjetore rajonale u sigurojnë Dëshmitarëve të Jehovait freskim frymor dhe inkurajim bashkë me shoqëri të gëzueshme të krishtere. Kongreset speciale në vende të ndryshme lënë një dëshmi të shkëlqyer, japin mundësinë për të parë natyrën ndërkombëtare të organizatës sonë dhe dhurojnë një shije të jetës në botën e re.

Jemi të lumtur të prezantojmë qytetet mikpritëse të kongreseve speciale 2018.

Kongresi
Preaching, Art Market
shtator 2018
Gjuhët e programit:
English
Xichangana
Português
Txitxopi
Língua de Sinais Moçambicana
Gitonga
xiTshwa
Logo
Oslo
korrik 2018
Gjuhët e programit:
English
Norsk
Logo
Lima
nëntor 2018
Gjuhët e programit:
English
español
lenguaje de señas peruano
Quechua (Ayacucho)
Logo
Street witnessing in the colombo business district
korrik 2018
Gjuhët e programit:
English
සිංහල
ශ්‍රී ලංකා සංඥා භාෂාව
தமிழ்
Logo
Lviv
korrik 2018
Gjuhët e programit:
English
русский жестовый
русский
українська
Logo